Cere Oferta

Nume:  
E-mail:    
Subiect:  
Telefon:

Mesaj:  
×
ยป
Servicii

Vanzari Toalete Ecologice - Inchiriere Toalete Mobile - Intretinere WC Ecologice - Distributie Toalete

Serviciile oferite de compania SALOTI se constituie in jurul a patru obiective principale:

Intretinere Toalete Saloti  

Inchiriere Toalete Ecologice

În ceea ce priveste inchiriere toalete ecologice, societatea noastra dispune de o baza de 300 de toalete ecologice produse în Italia de compania ARMAL – cel mai mare producator de toalete de acest gen din lume. Astfel compania noastra va ofera modelul CUBE , marca ARMAL construit din polietilena expandata cu densitate mare. 

WC Ecologice - Santiere Constructii

Sunt solicitate inspre inchiriere tot mai multe wc ecologice de catre firmele de constructii , care au realizat ca este mult mai ieftin sa inchiriezi toalete pentru muncitori, decat sa platesti muncitorii sa sa plimbe in tot santierul pentru a cauta un loc mai ferit pe post de toaleta.

Inchirieri Toalete Ecologice pentru Nunti si Evenimente

Asiguram servicii inchirieri toalete ecologice VIP pentru nunti la cort si evenimente , prevazute cu spalator, sapun lichid, servetele de hartie si sistem interior de iluminare LED cu senzor de miscare.

Organizarea de spectacole in aer liber, festivalul berii, zilele orasului, serbarile campenesti, competitii sportive, team building-uri si alte manifestatii publice sunt una din activitatile cu care ne mandrim si unde oferim servicii europene, unicat pe piata din Romania.
 

 

Vanzari Toalete Ecologice

Vanzari toalete ecologice face parte deasemenea din obiectul nostru de activitate, astfel SALOTI este distribuitor direct al produselor ARMAL – Italia, reusind sa asiguram clientilor nostri mari beneficii în ceea ce priveste timpul de livrare si pretul acestora.

Intretinere toalete ecologice  

Intretinere WC Ecologice

Intretinerea wc ecologice este asigurata de personal calificat si  garantata de experienta de peste un deceniu in domeniul salubrizarii.

Aceasta este asigurata de personal calificat si se desfasoara cu ajutorul a trei autospeciaIe marca IVECO DAILY 35.

Autospeciala are capacitatea de a vidanja complet un numar mare de toalete ecologice, de spalare cu apa sub presiune si dezinfectare completa a interiorului acestora.

Deasemenea la sfarsitul acestor operatiuni, se face realimentarea cu apa ,solutie dezodorizanta care estompeaza mirosurile neplacute si hartie igienica.


 

Distributie Toalete Mobile la Nivel National

Transportul si livrarea toaletelor se realizeaza în cel mai scurt timp pe intreg teritoriul tarii cu autospeciale din flota proprie .