Cere Oferta

Nume:  
E-mail:    
Subiect:  
Telefon:

Mesaj:  
×
ยป
Despre noi

Despre Saloti - Inchirieri Toalete Ecologice - Vanzari WC Ecologice

Inchirieri Toalete Ecologice - Vanzari WC EcologiceSALOTI este o companie infiintata pentru a veni in sprijinul clientilor care doresc sa beneficieze de servicii de calitate la cele mai inalte standarde de igiena.

Obiectul principal de activitate al companiei noastre este asigurarea unui standard ridicat de calitate în ceea ce priveste serviciile de inchirieri toalete ecologice dar si serviciile de intretinere wc ecologice. Acestea se adreseaza evenimentelor culturale, mondene, sportive, spatiilor de promenada si in general tuturor spatiilor publice unde exista aglomerari de persoane. Deasemenea, prin Legea 300/2006, a devenit o cerinta obligatorie privind obligativitatea amplasarii de toalete ecologice in cadrul santierelor de constructii.

Misiunea Noastra - Toalete Ecologice Portabile Noi si Second Hand

Misiunea noatra este sa asiguram un standard de calitate, siguranta si confort prin personalizarea produselor si serviciilor în functie de nevoile fiecarui client.

Consideram ca esentiala oferirea unor servicii de foarte buna calitate, astfel încât sa putem impune anumite standarde si în acest domeniu, al serviciilor de salubrizare - toalete ecologice portabile.